TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA ÎN CONT !
  • Menționam că  www.KasiRegali.ro este proprietatea SC.KASI REGALI SRL.
  • Înregistrata la Registrul Comertului cu nr.J/32/177/2016 ,
  • Având Cod Unic de Înregistrare 35604662
  • Capital social 200 lei
  • Sediul social în str. Simion Mehedinți, nr.7 , sc.B, ap. 15. Loc.Sibiu, Jud.Sibiu
  • Punct de lucru în str. 9 Mai, nr.65, Loc.Sibiu, Jud.Sibiu

CONDITII CONTRACTUALE:

Vânzarea și livrarea produselor comercializate pe  www.KasiRegali.ro , se realizează exclusiv pe teritoriul României ! Nu livrăm în străinătate !

Prin decizia de cumparare a produselor oferite prin intermediul acestui website: www.KasiRegali.ro , acceptati fara niciun fel de limitare conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, între dumneavoastra si SC. KASI REGALI SRL.Daca nu doriti sa fiti angajati in respectarea acestor conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui website.

Incheiat intre:

FURNIZOR : SC.KASI REGALI SRL.
Reg com: J32/177/2016
CUI: 35604662
Sediul social: STR.SIMION MEHEDINTI,NR.7,BL.7 ,SC.B,AP 15.LOC.SIBIU,JUD.SIBIU
ALPHA BANK ROMANIA, AGENTIA TINERETULUI,SIBIU
IBAN:RO67BUCU1492235337986RON

BENEFICIAR/CONSUMATOR:
Sunteti beneficiar prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si a conditiilor contractuale.

DURATA CONTRACTULUI:
1 Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre kasiregali.ro a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre kasiregali.ro se va face prin telefon sau e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.

DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

Produsele achizitionate la distanta, se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utilizarea aceluiasi serviciu de transport folosit pentru receptionarea produselor.

Legislatia in vigoare  mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

SC. KASI REGALI SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil, fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor, dar nu mai tarziu de 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Va rugam sa ne trimiteti pe adresa de mail contact@kasiregali.ro sau kasi.regali@gmail.com motivele returnarii.

Dacă aveți probleme legate de o comandă care nu par a putea fi  rezolvate prin e-mail sau telefon cu persoana care se ocupă de comanda dvs., puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Ionut Stancu la office@kasiregali.ro

Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chilotii, catsuit-urile,body-urile sau seturile care contin chiloti, slipi sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

CONDITII GENERALE DE RETURNARE:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC. KASI REGALI SRL  nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

  1. KASI REGALI SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

OBLIGATIILE  Sc. Kasi Regali Srl :

1. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
2.Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
3.Sa informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
4.In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor, renuntand la comanda sa, kasiregali.ro este obligat sa nu mai livreze produsele .
5. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile pe adresa de mail: kasi.regali@gmail.com sau contact@kasiregali.ro

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI:

1. Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generale de utilizare ale magazinului online kasiregali.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

PREVEDERI FINALE

1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

Telefon gratuit din reteaua ROMTELECOM
INFO CONSUMATOR, PROTECTIA CONSUMATORILOR
0800.080.999

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Toate informatiile personale pe care le introduceti pe www.kasiregali.ro au caracter confidential. Vanzatorul se obliga sa nu furnizeze aceste date catre terte persoane, fizice sau juridice, decat in situatia in care Autoritatile Statului prin aplicarea legilor in vigoare solicita acest lucru. Puteti in permanenta sa solicitati schimbarea sau stergerea adresei de email din baza noastra de date. Informatiile cu caracter personal pot fi modificate din aria de administrare a contului de Client.