TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA ÎN CONT !
  • INTIMOlenjerie intima branduri italiene

  • Suntem importatori direcți și colaboram cu firme renumite din Italia. Eliminând intermediarii reușim să aducem pe piața din România lenjerie intimă de top și articole de îmbrăcăminte de top la prețuri accesibile pentru toate buzunarele!
  •  Vă așteptăm și în magazinul INTIMO situat în Sibiu pe strada 9 Mai,nr.65, unde cu siguranță veți găsi calitate italiana la prețuri fără concurență !
  • Comercializăm renumite branduri italiene  – Jadea, Rossoporpora, SiElei, Navigare, Enrico Coveri, Cottonella, Diadora, Lotto, Buccia di Mela, Lovely Girl by Emy, Bellissima, Selene, Karelpiu, Primal precum și colecții outlet de la renumiți producători italieni.
  •  Dovadă a seriozității noastre este și colaborarea cu renumite  platforme de comerț on-line din România :

 

  1. Toate produsele noastre sunt NOI (nu sunt uzate sau second hand).Totul este 100% import Stock & Outlet –Italia (de la renumiți producătorii de lenjerie intimă,cât și de la terțe companii care comercializează articole de marcă,provenind din stocuri ,outlet sau colecții noi.În oferta noastră există atât produse cu eticheta firmei vizibilă cât și produse cu etichetele ce prezintă numele firmei producătoare,tăiate sau obturate cu markerul ,(aceasta fiind opțiunea producătorului pentru a le putea vinde la preț redus,calitatea fiind aceeași).La  fiecare produs va fi specificat dacă are sau nu eticheta cu numele brandului !
  2. Toate articolele vândute de Kasi Regali SRL (indiferent dacă au sau nu eticheta cu numele producătorului) sunt noi și prezintă eticheta cu compoziția fibroasă,țara de fabricație,normele europene de utilizare și mărimea!
  3. Potrivit definiției, termenul „OUTLET” desemnează acele magazine în care se vând soldurile si colecțiile ramase pe stoc la producători înainte de lansarea noilor game de produse. Astfel produse de top, de la cele mai renumite mărci, ajung pe piața la prețuri mult mai mici, ele fiind Noi, Nefolosite. Pentru a nu concura noile colecții si modele unii producători vând aceste produse, de stock si outlet, fără eticheta marcii sau cu numele marcii obturat.