TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA ÎN CONT !

  • Diferența dintre fibrele artificiale și cele sintetice !

    Diferența dintre fibrele artificiale și cele sintetice !

  • Destul de des fibrele artificiale sunt confundate cu fibrele sintetice.Nu trebuie să ne lăsăm induși în eroare de acești doi termeni aparent sinonimi,dar care sunt foarte diferiți din punct de vedere fundamental.
  • Fibrele artificiale ca modalul, vâscoza și alte microfibre sunt obținute din prelucrarea materialelor naturale precum celuloza,paie și pastă de lemn.Aceste fibre sunt definite ca artificiale,deoarece se obțin din fibre naturale filabile supuse unor procedee chimice.
  • Fibrele sintetice,dimpotrivă,sunt polimeri obținuți prin procedee chimice de prelucrare a diverșilor compuși petrolieri.Marea diferență între ele este aceea că  fibrele artificiale permit o mai bună respirație a pielii și se încarcă electrostatic mult mai puțin decât cele sintetice.
  • Două dintre cele mai uzate fibre artificiale,de către casele de modă,sunt modalul și vâscoza. Ambele fibre sunt folosite destul de des în amestec cu fibre naturale precum bumbacul,mătasea și cashmirul,pentru a obține materiale mai moi,fine la atingere și în același timp rezistente.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.