TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA ÎN CONT !

  • Cum să te îmbraci corespunzător siluetei tale

    Cum să te îmbraci corespunzător siluetei tale

  • În funcție de armonia măsurilor dintre sâni,talie,coapse și umeri, putem distinge patru tipuri de siluetă : clepsidră ,dreptunghi, triunghi întors și triunghi sau pară.Fiecare tip de siluetă își are atuurile sale ,dar și neajunsuri care trebuie ascunse sau estompate.
  • Silueta clepsidră este cea cu talie îngustă,sâni mari sau medii și coapse voluptoase.Alege să porți haine care-ți pun în valoare talia;te avantajeajă decolteurile de tip V,printurile colorate și înflorate,brâuri,centuri,curelele late și linii de orice tip.
  • Silueta dreptunghi iese în evidență datorită taliei și coapselor care sunt de aceeași lățime.Alege să porți pantaloni drepți sau înguști,sacouri sau jachete scurte.Trebuie să accentuezi picioarele și zona decolteului,stilul clasic fiind cel mai potrivit acestui tip de siluetă.
  • Silueta triunghi întors are următoarele caracteristici:sâni mari,umerii lați și masivi,coapse înguste comparativ cu umerii și fese aproape plate.Femeile care se regăsesc în această categorie trebuie să-și accentueze picioarele.Alege să porți fuste mulate pe coapse,dar care se lărgesc spre genunchi și linii orizontale în partea de jos a corpului.
  • Silueta triunghi sau pară se distinge prin umeri înguști,sânii micisau medii,talie îngustă și coapse masive.Hainele recomandate trebuie să mărească vizual sânii și să micșoreze coapsele.Alege să porți bluze cu buzunare în zona sânilor ,decolteuri de tip V sau semicerc,fuste de lungimi medii sau maxi,nu foarte strânse pe corp.Umerii goi sunt un atu al acestei siluete,așa că nu ezita să profiți de el.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.